(STRAVIČAN SADRŽAJ) Pojavile se nove fotografije i JEZIVI DOKAZI sa obdukcije Davida Dragičevića (21)

Autor: Republika

Svet

19.05.2018

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt Davora Dragičevića (21), obavijena velom misterije, i dalje potresa ceo region. Otac mrtvog momka traži pravdu za slučaj svog sina i tim povodom objavljuje fotografije sa obdukcije svog sina.

Foto: facebook.com/Radanovi Suzana Zoran
Veo misterije smrti Davida Dragičevića

Na njima se vidi da je nastradali mladić imao teške i strašne povrede na celom telu, a objavio ih je novinar Slobodan Vasković.

Prema rečima novinara, Davor je odbio "prljavu ponudu za nagodbu", a objavio je i prepisku između inspektora i vlasnika kuće, koju je David navodno opljačkao.

Fotografije možete pogledati OVDE. (Upozoravamo da je samo za one sa najjačim želucem!)

Vasković na svom blogu navodi da "fotografije svedoče da je David teško, zverski pretučen, potom i životinjski mučen, pre nego što je likvidiran".

On ističe da je većina Davidovih zuba "izbijeno ili polomljeno, a neki zubi su nabijeni".

- Fotografije svedoče da u smrti Davida Dragičevića ima elemenata krivičnog dela, a reč je o teškom ubistvu, kojem je prethodilo zversko premlaćivanje i životinjsko mučenje Davida Dragičevića - napisao je Vasković na svom blogu.

Vasković je u petak na svom blogu objavio da je Davor Dragičević pre dva dana navodno "dobio nemoralnu, prljavu ponudu, prema kojoj bi za ubistvo njegovog sina Davida bila optužena i presuđena dva mlađa inspektora MUP RS".

Zauzvrat, Davor bi trebalo da prekine sva mirna okupljanja građana, koje organizuje grupa "Pravda za Davida" na Trgu Krajine i na kojima se traži istina o ubicama, nalogodavcima ubistva Davida Dragičevića i njihovim saučesnicima.

- Mi znamo još od 18.03. da su ta dva inspektora oteli Davida i odveli ga u neki stan, gde su ga premlatili i ubili - rekao je navodno posrednik koji je Davoru doneo prljavu nagodbu, napisao je novinar na blogu, a preneo Telegraf.

Vasković je zatim dodao da je "Davor odbio bilo kakvu nagodbu i poručio da ostaje istrajan u nameri da otkrije naručioce ubistva i ubice svog sina, kao i sve njihove saučesnike".

- Mi idemo do kraja, jer je ubica mnogo više od te dvojice, a oni nisu naručili ubistvo mog sina. Tražim i istrajaću na tome da se otkriju naručioci ubistva, ubice i svi njihovi saučesnici. Ne postoji ni teoretska mogućnost kompromisa, jer ste mi ubili dete - rekao je Davor posredniku i zatražio od njega da mu se više nikada ne obrati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading