Policajac rekao koleginici "Pas ti je**o majku" i RASKRVARIO JOJ USNU!

Autor: vijesti.me

Svet

30.04.2018

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajcu Slobodanu Markoviću tri meseca plata će biti umanjena za 20 odsto, jer je 7. jula prošle godine mobilnim telefonom gađao koleginicu N.A. i teško je povredio.

RepublikaFoto: Republika
Policijski službenik dobio smešnu kaznu

To je odlučila disciplinska komisija Ministarstva unutrašnjih poslova koja je postupak protiv službenika Sektora za obezbeđenje ličnosti i objekata pokrenula tek krajem decembra prošle godine.

U sudskom postupku Marković je nepravnosnažno osuđen na četvoromesečnu kaznu rada u javnom interesu, ali se on žalio na tu odluku.

On je pred disciplinskim većem tvrdio da nije povredio koleginicu, već da se ona udarila u krilo otvorenog prozora.

Tvrdio je i da je tog dana koleginici rekao samo da ga ostavi na miru.

Njegova koleginica članovima Veća ispričala je da je Marković nakon prepirke oko radnih obaveza prvo zamahnuo rukom da je udari, a potom sa njenog stola uzeo mobilni telefon i gađao je u lice.

- Pogodivši je u gornju usnu i deo iznad gornje usne, govoreći joj: ‘Pas ti j***o majku’, a zatim se okrenuo i vratio na svoje radno mesto - piše u izjavi policajke datoj pred Disciplinskim većem MUP-a.

U odluci o kažnjavanju policajca, Veće je obrazložilo da su poverovali iskazu povređene policajke, koja je bila identična onoj datoj odmah posle incidenta u kancelariji.

Konstatovali su da je Marković menjao iskaz, zbog čega je njegova odbrana ocenjena neistinitom i usmerenom na izbegavanje disciplinske odgovornosti.

Disciplinsko veće utvrdilo je da je počinio težu povredu službene dužnosti, ali su prilikom odlučivanja o kazni kao olakšavajuću okolnost uzeli to što ranije nije disciplinski odgovarao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading