NEOBIČNI KRUŽNI TOK U BANJALUCI: Građani šokirani (VIDEO)

Autor:

Svet

21.04.2024

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neobična instalacija na kružnom toku u Banjoj Luci izaziva pažnju

NEOBIČNI KRUŽNI TOK U BANJALUCI: Građani šokirani (VIDEO)

Foto: printskrin

Na jednom od kružnih tokova u Banja Luci nedavno se pojavila neobična instalacija koja je privukla pažnju prolaznika i korisnika društvenih mreža. Radi se o predmetu u obliku papirnate čaše za "kafu za poneti", koji se nalazi u blizini poznatog banjalučkog tržnog centra. Fotografije i snimak instalacije brzo su postali viralni na društvenim mrežama, a mnogi su izrazili zbunjenost i znatiželju u vezi sa ovom neobičnom pojavom.

 

 


Reakcije korisnika društvenih mreža

Korisnici društvenih mreža su reagovali na različite načine na ovu neobičnu instalaciju. Dok su neki izrazili oduševljenje idejom da grad dobije spomenik posvećen kafi, drugi su bili zbunjeni i smatrali da je instalacija smešna. Komentari poput "Kružni šok", "Kanta puna čega?", "Zašto je to čudno? Možda hoće najaviti nekakav događaj" ilustruju različite reakcije na ovu neobičnu pojavu.

Šta instalacija predstavlja?

Iako još uvek nije jasno kada je i zašto se ova neobična instalacija pojavila, mnogi pretpostavljaju da je reč o kreativnoj marketinškoj ideji nekog brenda. Često se ovakve instalacije koriste kao deo promocije proizvoda ili usluga, pa nije isključeno da će uskoro biti otkriveni detalji o tome šta instalacija tačno predstavlja i koja je svrha iza nje.

 

 


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading