UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA BRUTALNO UBISTVO ŠAKOVIĆA!

Autor: alo.rs, Republika

Svet

03.04.2018

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorska policija uhapsila je P. V. i J. V. za koje se sumnja da su povezani sa ubistvom Miloša Šakovića i Radivoja Jovanovića.

RepublikaFoto: twitter.com/rwade300
Foto: Ilustracija

Podgorička policija uhapsila P. V. i J. V. za koje se sumnja da su povezani sa ubistvom Miloša Šakovića i Radivoja Jovanovića. Glavni osumnjičeni za ubistvo mladića je i dalje u bekstvu.

- Radi se o licu J.M. iz Podgorice i za njim se intenzivno traga. Uzeti su svi tragovi na osnovu kojih je utvrđeno da je on neposredni izvršilac ovog ubistva - rekao je pomoćnik direktora Uprave policije za Sektor kriminalističke policije Enis Baković.

On je istakao da je na osnovu svih dokaza utvrđeno da je NN lice stvorilo kriminalnu organizaciju, u kojoj su svi članovi imali jasne i precizne zadatke, čiji ciljevi su, između ostalog, bila i ubistva.

- Zato smo danas Specijalnom tužilaštvu podnijeli krivičnu prijavu protiv J. M., P. V., J.V., V. K. i Ć.D. zbog sumnje da su umešani u krivična dela teško ubistvo, stvaranje kriminalne organizacije i neovlašćenog nošenja oružja - istakao je Baković, a prenosi alo.rs.

Na pitanje kom klanu pripadaju nalogodavci ubistva, Baković odgovara da svi dokazi ukazuju da su deo takozvanog škaljarskog klana.

Podsetimo, Radivoje Jovanović i Miloš Šaković ubijeni su u subotu samom centru Podgorice oko podneva. Jovanović je, kako se ispostavilo, bio slučajna žrtva obračuna, a policija je blizu mesta nesreće tada pronašla pištolj, kačket i torbicu, za koje se sumnja da je ubica koristio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading