(UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ) JEZIVO: POJAVIO SE SNIMAK UBISTVA KRIMINALCA ŠAKIĆA U PODGORICI!

Autor: Republika

Svet

02.04.2018

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarca, koji je u subotu oko 12 časova ubio u centru Podgorice najpre Radivoja Jovanovića (42), a zatim i svoju pravu metu Miloša Šakovića (31), snimile su mnoge sigurnosne kamere.

RepublikaFoto: youtube/ vijesti.me
Momak pokušao da pobegne, ali bezuspešno...

Jedan uznemirujući snimak procureo je u javnost.  Na njemu se vidi trenutak kada Šaković pokušava da umakne ubici bežeći iz pravca restorana "Forum" u kojem je bio sa prijateljima i suprugom, unutrašnjim dvorištem ispod tržnog centra "Ražnatović".

Ubica u tamnoj odeći sa kačketom na glavi i pištoljem u ruci trči za njim. U jednom momentu na snimku se jasno vidi i kako ubica drži uperen pištolj u pravcu mesta gde je pobegao Šaković. Da nije reč o amateru, već o profesionalcu koji vešto rukuje oružjem, vidi se i po tome što je on u trku za Šakovićem uspeo da repertira pištolj i nastavio da puca.

Šaković nije uspeo da umakne egzekutoru, koji ga je ubio 30-ak metara dalje. Posle zločina, ubica se naoružan i bez žurbe zaputio Zlatarskom ulicom, a onda i Balšićevom, gde mu se gubi svaki trag, ali ne i tragovi koji bi policiju mogli da dovedu do njega.

U dvorišnom delu nedovršene kuće policija je pronašla određene predmete za koje se veruje da pripadaju ubici. Reč je torbici, kačketu i pištolju. Dva dana posle zločina, istražioci su sve sigurniji da je ubistvo Šakovića osveta za ubistvo Dražena Čađenovića, koji je stradao u eksploziji bombe dve noći ranije u garaži na Rimskom trgu, takođe u Podgorici.

Iako je ubijeni Šaković, brat od strica Podgoričanina Milića Minje Šakovića, koji važi za viskokotiranog člana "škaljarskog" klana, dobro obavešteni izvori tvrde da braća nisu bila u dobrim odnosima.

Navodno je Miloš održavao kontakte sa Igorom Božovićem koji je, operativno, označen kao jedan od vođa suprostavljenog "kavačkog" klana, što ga je na kraju moguće i koštalo života. I ne samo njega.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading