MUŠKARAC NAPAO GOSTE U KAFANI: Jedna POLICAJKA slomila nogu!

Autor:

Svet

02.01.2024

23:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga protiv 36-godišnjeg muškarca zbog oštećenja imovine i napada

MUŠKARAC NAPAO GOSTE U KAFANI: Jedna POLICAJKA slomila nogu!

Foto: Printskrin/Youtube/Večernji list, Pixabay.com


Trenutno se vrši istraga protiv 36-godišnjeg muškarca zbog krivičnog dela oštećenja imovine druge osobe, nakon incidenta u ugostiteljskom objektu u Ivancima 29. decembra oko 23 sata. Prema informacijama Policijske uprave Varaždin, muškarac je verbalno i fizički napao goste u objektu.

Po dolasku obezbeđenja, 36-godišnjak je počeo da vređa jednog od njih, a potom ga i fizički napao. Obezbeđenje je uspelo da obuzda muškarca, izvede ga iz objekta i zadrži dok policija nije stigla.


**Upotreba sile od strane policijskih službenika**

Kada je policija stigla, 36-godišnjak je pokušao da ponovo napadne istog člana obezbeđenja. Da bi sprečili napad i savladali njegov otpor, policijski službenici su morali da upotrebe silu, uključujući fizičku snagu i mere sputavanja.

Tokom sukoba, ženski policijski službenik je pala na trotoar zbog muškarčevih pokušaja da se oslobodi, što je rezultiralo prelomom noge. Službenica je primila medicinsku pomoć u Opštoj bolnici u Varaždinu. Muškarac je nakon toga prebačen u Policijsku stanicu Ivanec i smešten u posebnu prostoriju za zadržavanje dok se ne otrezni od eventualnih opojnih supstanci.


**Pravne posledice i dalja istraga**

Osoba će biti optužena za prekršaj po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira, kao i krivičnu prijavu za krivično delo napada na službeno lice. Takođe, sprovodi se krivična istraga zbog oštećenja imovine druge osobe, posebno zbog uništavanja drvenog zida prostorije za zadržavanje udaranjem rukama. Takođe, muškarac je pregledan od strane medicinskog tima Hitne medicine Varaždinske županije zbog povreda koje je zadobio.

U zaključku, 36-godišnjak se trenutno nalazi u pravnim postupcima i pod istragom zbog više krivičnih dela, proisteklih iz incidenta u ugostiteljskom objektu. Incident je izazvao zabrinutost za javnu bezbednost i primerenu upotrebu sile u održavanju reda u takvim objektima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading