JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U PULI! Trudnica doživela sudar, bebica PREMINULA, tuga!

Autor:

Svet

24.07.2023

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

30-godišnjakinja je bila u 37. nedelji trudnoće, pa je nakon nesreće porođena pre termina.

JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U PULI! Trudnica doživela sudar, bebica PREMINULA, tuga!

Foto: Shutterstock

Umrla trudnica

Policija je primila obaveštenje iz riječke bolnice kako je preminulo dete koje je učestvovalo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 22. jula oko 23.45 na raskrsnici Faverijske i Rakovčeve ulice u Puli, objavila je PU istarska.

Nesreća se dogodila kada je 24-godišnjakinja upravljala automobilom zagrebačke registracijske oznake, duž Faverijske ulice u suprotnom smeru, piše Glas Istre. U jednom trenutku 24-godišnjakinja je ušla u raskrsnicu s Rakovčevom ulicom gde je u njen bočni deo automobila udario automobil, pulske registracijske oznake, kojim je upravljala 30-godišnjakinja koja je zadržavala smer kretanja, prenosi Index.hr.

Kako piše Glas Istre, 30-godišnjakinja je bila u 37. nedelji trudnoće, pa je nakon nesreće porođena pre termina. Dete je preminulo.

- Protiv 24-godišnje vozačice se zbog krivičnog dela izazivanje saobraćajne nesreće na putu podnosi krivična prijava u redovnom postupku - objavila je policija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading