NESTALA RUSKA DEVOJČICA (15) CELU NOĆ PROVELA U MORU! Digla Crnu Goru na noge! Sve uradila zbog TikToka!

Autor:

Svet

02.11.2022

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica je pronađena dok je plivala na kilometar i po od brda Volujica, a na telu je imala lakše povrede u vidu ogrebotina.

NESTALA RUSKA DEVOJČICA (15) CELU NOĆ PROVELA U MORU! Digla Crnu Goru na noge! Sve uradila zbog TikToka!

Foto: Tanjug/AP

Petnaestogodišnja devojčica, državljanka Rusije, koja je nestala preksinoć u Baru pronađena je juče ujutro oko 9.30 iza brda Volujica. Kako javljaju lokalni portali, devojčica je pronađena dok je plivala na kilometar i po od brda Volujica, a na telu je imala lakše povrede u vidu ogrebotina.

Ona je potom skuterom prevezena do barske luke, gde ju je preuzela ekipa Hitne pomoći. Kako nezvanično saznaje portal Bar info, devojčica je sve ovo radila kako bi snimljeni materijal postavila na društvenoj mreži TikTok.

- Dobili smo poziv iz Službe zaštite i spašavanja Bar da je nestala devojčica u rejonu iza Volujice u noći između utorka i srede. Isplovio je naš čamac SAR 1 i pretraživali smo područje od rta Volujice do Utjehe. Angažovali smo i veliki dron. Tokom noći je nismo našli, a akcija je trajala do 3:30 minuta. Jutros u 8.00 časova na zahtev Službe zaštite i spašavanja Bar mi smo isplovili spasilačkim skuterom i uz obalu je tražili. Takođe, je podignut dron - kazao je za Primorski portal pomoćnik direktora Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama Žarko Lukšić, dodajući da je devojčica kad je pronađena imala ogrebotine po telu.

Podsetimo, nestanak devojčice je prijavila njena majka.

Vatrogaci su skoro četiri sata pretraživali teren tokom noći, uz pomoć pripadnika UPSL.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading