(VIDEO) POGLEDAJTE KAKO JE CRNOGORSKA SKUPŠTINA ISMEJALA KRIVOKAPIĆA ZBOG TAJFUNA U JAPANU!

Autor:

Svet

05.08.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić svakodnevno "briljira" na funkciji prvog čoveka Vlade, ali je na poslednjem skupštinskom zasedanju gde je odgovorao na pitanja poslanika prevazišao i sam sebe.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Naime, poznato je da se Krivokapić nedavno vratio iz Japana gde je prisustvovao otvaranju Olimpijskih igara, a potom se sastao i sa svojim tamošnjim kolegom Jošihide Sugom.

Po povratku iz Tokija, završio je u Skupštini Crne Gore na takozvanom "premijerskom satu", gde su ga poslanici odmah napali zbog izneverenih predizbornih obećanja", a on njih po propisu nasmejao.

Naime, šef kluba poslanika Demokratska partija socijalista Liberalna partija Danijel Živković pitao je premijera kada će pokrenuti pitanje poverenja Vladi na čijem je čelu, imajući u vidu da iza njega ne stoji više parlamentarna većina.

U konstantnom nadmetanju sa Živkovićem, Krivokapić je u jednom trenutku ovalio:

- Ja sam došao iz Japana, tamo je bio tajfun, mogao sam da ostanem tamo i ne dođem na premijerski sat - rekao je on i izazvao gromoglasan smeh crnogorskih poslanika.

Kako je to izgledalo pogledajte u sledećem videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading