OGLASIO SE MILO: Evo šta je rekao o udesu u Podgorici

Autor: Tanjug

Svet

03.11.2017

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider vladajuće DPS Milo Ðukanović odbacio je spekulacije u vezi sa udesom koji se dogodio u Kokotu, na putu za Cetinje u kojem je jedno vozilo iz njegove pratnje izgorelo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nada se najboljem: Milo Đukanović

- To je bio jedan običan saobraćajni udes koji je nažalost mogao završiti i tragično, sa mnogo težim posledicama, ali na sreću se to nije dogodilo. Imamo povređene, ali oni neće završiti ni sa kakvim težim posledicama -  rekao je Ðukanović.

Dodao je da je posetio povređene i iskoristio priliku da ih ohrabri, te da računa da će sve biti u redu.

Tri osobe su povređene u tom udesu, koja se dogodila juče oko 18 sati na putu za Cetinje.

Govoreći o predsedničkim izborima naredne godine, Đukanović nije isključio mogućnost kandidature.


On je kazao i da nema u planu da se kandiduje za predsednika, ali da kao odgovornom političaru nema ništa preče od interesa države Crne Gore i ako bude potrebno on će odgovoriti tom pozivu.

- Imamo dovoljno vremena da negđe u drugoj polovini ovog meseca počnemo da radimo na tome da definišemo ko bi mogao da bude kandidat koji bi sa najviše šansi ušao u izbornu trku, jer imamo imperativ pobede - kazao je Ðukanović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading