NOVAK "ZAPALIO" DRUŠTVENE MREŽE"! Đokovićev potez prema Amerikancu PODELIO mišljenja! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.09.2023

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser na fenomenalan način proslavio plasman u finale.

NOVAK "ZAPALIO" DRUŠTVENE MREŽE"! Đokovićev potez prema Amerikancu PODELIO mišljenja! (VIDEO)

Foto: screenshot twiter

Samo tri seta bila su dovoljna Novaku Đokoviću da presliša neiskusnog Amerikanca Bena Šeltona i s 6:3, 6:2, 7:6, ode u finale US Opena gde ga čeka Rus Danil Medvedev.

Šelton je ostao upamćen američkoj publici zbog zanimljivog načina proslave pobeda, koja ga je na kraju skupo koštala.

Naime, posle svakog trijumfa, Ben je slavio oponašajući javljanje na telefon, što u slobodnom prevodu znači da je maksimalno fokusiran, spreman da učini sve da ostvari svoj cilj.

Ovaj fazon je Šeldon iskopirao od kolege sa fakulteta Florida Gejtors, atletičara Grenta Holoveja. Međutim, juče mu je posle sigurnog trijumfa Nole "spustio slušalicu" i plasirao se u 10. finale u Njujorku, gde će pokušati da osvoji četvrti titulu na Flešingu i rekordni 24. grend slem u karijeri.

Na društvenim mrežama fanovi Rafaela Nadala i Rodžera Federera uglavnom su kritički gledali na potez Srbina, osuđujući ga i tvrdili da ismeva mladog rivala iz SAD.

 

 

Preostali, realni navijači, su podsećali da niko negativno nije komentarisao kada je Ben Šelton to učinio sunarodniku Francisu Tijafou, kojeg je savladao rezultatom 3:1.

 

 

Nisu imune bile ni kolege Srbina i Amerikanca. Nekadašnja osvajačica Ju-Es opena Ema Radukanu podelila je fotografiju Novaka Đokovića kako "spušta slušalicu", očigledno zadovoljna što je mogla da vidi takav gest.

Foto: printscreen/instagram

 

Posle meča, Nole je otkrio otkrio zbog čega se odlučio da "iskopira" proslavu tenisera sa Floride.

- Jednostavno. Dopala mi se Benova proslava. Smatram je veoma originalnom i zato sam odlučio da ga kopiram. Ukrao sam mu proslavu - nasmejano je rekao Đoković.

Istovremeno je i Ben Šelton potvrdio da ne postoji "zle krvi" između njih dvojice. 

- Ako pobediš u polufinalu zaslužuješ da radiš šta želiš. Kao dete učili su me da je imitacija najiskrenija forma laskanja. Samo to mogu da kažem - istakao je Šelton.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading