GORE DRUŠTVENE MREŽE! Oglasio se Novak! Sve je REKAO u pet REČI! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.10.2023

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta odgovorio britanskom komičaru.

GORE DRUŠTVENE MREŽE! Oglasio se Novak! Sve je REKAO u pet REČI! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Novak Đković

Najbolji svetski teniser Novak Đoković čestitao je Džošu Beriju komičaru iz Velike Britanije na perfektnoj imitaciji, kako njega tako i ostalih tenisera - penzionisanog Švajcarca Rodžera Federera, Španca Rafaela Nadala i njegovih zemljaka Endija i Džejmija Marija.

Asocijacija za loun tenis (LTA), upravno telo britanskog tenisa, postavila je na društvenim mrežama kratak prilog, na kome je Beri mnoge nasmejao svojim imitacijama, ali mu je prvi reket Srbije u međuvremenu odgovorio.

- Pa, moji prijatelji mislim da nikada neću usporiti. Ali stvarno, neću se nikada penzionisati, nastaviću da igram tenis. Veganska dijeta znači da imam unutrašnje organe kao 14-godišnjak, tako da ću nastaviti - rekao je u videu Beri i dodao:

- Moje telo i moj duh su u perfektnoj poziciji. Čak i kada Zemlja bude užasna zbog klimatskih promena ja ću se pobrinuti da odemo na druge planete i pobeđivaću u tenisu i tamo i u univerzumu. Biću najbolji igrač cele galaksije - istakao je Džoš Beri.

Foto: printscreen/Instagram

 

Nije se dugo čekala Noletova reakcija, pošto je Đoković ekspresno odgovorio Britancu u pet reči. Usledila je zahvalnost za perfektnu glumu:

- Druže, ovo je stvarno dobro! - napisao je Novak.

Srpski as se trenutno odmara i priprema za takmičenja u Dejvis kupu s "orlovima" i pariškom Mastersu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading