NADAL PROPUŠTA ROLAN GAROS? Španac objavio fotografiju i OTKLONIO sve dileme!

Autor:

Sport

25.04.2023

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji broj jedan ne igra još od Australijan opena.

NADAL PROPUŠTA ROLAN GAROS? Španac objavio fotografiju i OTKLONIO sve dileme!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal doživeo je tešku povredu mišića leve noge na Australijan openu, kada je u drugom kolu poražen sa 3:0 od Amerikanca Makenzija Makdonalda. 

Nakon tog poraza, Španac je odlučio da zbog povreda preskoči američku turneju, odnosno Masterse u Indijan Velsu i Majamiju, a kada su svi očekivali Rafu ponovo na terenu kada je počela sezona na šljaci, njegovi fanovi su doživeli hladan tuš.

Naime, Nadal je odlučio da zbog povrede otkaže učešće i u Monte Karlu, a zatim i u Barseloni i Madridu, pa se pojavila bojazan da legendarnog tenisera nećemo videti na Rolan Garosu. Ipak, fotografija koju je podelio na društvenim mrežama otklanja, čini se, sve dileme.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

 

Osvajač 22 grend slem titule je postavio fotografiju iz svoje akademije, na kojoj se jasno vidi da trenira i da se polako priprema za nastup na Mastersu u Rimu, koji će mu poslužiti kao priprema za drugi grend slem u sezoni.

On je 14 puta uspeo da osvoji Otvoreno prvenstvo Francuske, pa je jasno da će, u kakvom god stanju da dođe, biti jedan od glavnih favorita za titulu u prestonici, na svom sigurno omiljenom terenu.

Novak Đoković i Rafael Nadal trenutno su izjednačeni po broju Gren slem titula, obojica su na broju od 22, a taj broj bi neko od ove dvojice tenisera mogao da poveća u Patizu sredinom juna meseca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading