NEVERICA U BANJALUCI! Pitali su Novaka kog tenisera bi voleo da trenira, usledio je ŠOK ODGOVOR!

Autor:

Sport

19.04.2023

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as je iznenadio mnoge.

NEVERICA U BANJALUCI! Pitali su Novaka kog tenisera bi voleo da trenira, usledio je ŠOK ODGOVOR!

Foto: Starsport

Novak Đoković u Banjaluci

Srpski teniser Novak Đoković tokom konferencije za medije održane posle plasmana u četvrtfinale Srpska opena imao je par zanimljivih odgovora, a jedno od pitanja ticalo se njegovog trenerskog angažmana.

Nole je iznenadio, pa i šokirao mnoge, otkrićem da bi voleo da vodi računa o karijeri kontroverznog Australijanca Nika Kirjosa.

- Voleo bih da treniram Kirjosa. Da postanem trener Kirjosu osvojili bi pet grend slemova, ali bi ga to skupo koštalo. Mnogo skupo - poručio je vlasnik 22 grend slem titule, izazvavši salvu osmeha među prisutnima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Da li bi Novak "ukrotio" Nika?

Novak je potom objasnio da najviše voli da igra na travi ili tvrdom betonu.

Svaki igrač ima svoje prference kada su podloge u pitanju. Odrastao sam na šljaci, najviše igrao na šljaci kao mlad teniser. Za moj stil mi ne odgovara. Najviše mi odgovoaraju trava i tvrda podloga, brza u dvorani. Imao sam velikih trofeja i na šljaci. Da ne ispadne da se žalim. Ali dosta više napora moram da uložim da bih pronašao kvalitet igre koju tražim. Nije uvek ljubav između igrača i šljake. Te uvodne nedelje na šljaci su uvek najizazovnije za mene. Ne igram na onom željenom nivou. Uvek to dođe negde od Rima i Rolan Garosa. To ja i želim. Rolan Garos je najveći cilj na ovoj podlozi - obelodanio je Đoković u Banjaluci.

Podsetimo da će se Srbin u borbi za polufinale boriti sa pobednikom duela Lajović - Barero, koji je na programu u četvrtak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading