NOVAKOVOM TRENERU PRETI DUGA ROBIJA! Teniski svet u potpunom ŠOKU!

Autor:

Sport

07.02.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitav teniski svet našao se u čudu nakon informacije da bi legenda belog sporta mogla da zvrši uza brave!

NOVAKOVOM TRENERU PRETI DUGA ROBIJA! Teniski svet u potpunom ŠOKU!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Bivši trener Novaka Đokovića, Nemac Boris Beker, suočava se sa 24 optužbe koje su vezane za stečajni postupak, odnosno mora da odgovara pred britanskim sudom.

Naime, Beker nije sarađivao sa tamošnjim vlastima kada je u pitanju njegova neotkrivena imovina.

 

 

- Ja sam pozitivna osoba i verujem u englesku jurisdikciju. Da, napet sam i nervozan, ali to je to. Ne paničim. Uspeli smo da iskoristimo zemlju koju sam imao na Majorci da u potpunosti otplatimo dug koji smo imali prema banci. Bio sam teniser i nisam studirao administraciju ili pravo. Zato sam posle igračke karijere zavisio od takozvanih savetnika i menadžera koji mi očigledno nisu davali dobe savete. Koju sam alternativu imao? Napravljeno je mnogo grešaka i još plaćam račune- rekao je Beker za strane medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Balkan

07.02.2022 11:41

Koliko je meni poznato Boris Beker je bio jedno vreme trener Djokovicu i odavno nije, tako da naslov ne odgovara cinjenicnom stanju, pisite ispravno, ne pisite neistine, mnogi citaju naslove i komentarisu a onda vide tekst pa bi vam svasta rekli za neistinu. Ziveli

Odgovori 87 5