BEKER O ĐOKOVIĆU: Za deset godina će shvatiti da je napravio grešku!

Autor:

Sport

16.01.2022

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom svih dešavanja u Melburnu svoje viđenje izneo je i nekadašnji najbolji teniser sveta i trener Novaka Đokovića.

BEKER O ĐOKOVIĆU: Za deset godina će shvatiti da je napravio grešku!

Foto: Tanjug/AP

Odluka je doneta, ali kako prenose svetski sportski mediji, ona može pokrenuti lavinu kojom će Novaku Đokoviću biti uskraćeno učešće na mnogim turnirima šitom planete. O ovoj temi govorio je i nekadašnji teniski velikan i Novakov trener Boris Beker koji smatra da se problemi najboljeg tenisera planete ne završavaju samo izostankom sa prvog ovogodišnjeg Grend slema:

- Mislim da pravi ogromnu grešku što se ne vakciniše. Grešku koja preti ostatku njegove karijere i šansi da postane najbolji igrač svih vremena. Ne radi se samo o Australiji... Svet se promenio, biće vrlo teško za njega da bez vakcinacije vodi život profesionalnog tenisera u svetu. Možda će jednog dana situacija postati normalnija, ali sa 34 godine ne ostaje mu još mnogo vremena da ostvari te ciljeve - rekao je Beker za "Dejli mejl".

Beker odlično poznaje srpskog tenisera i zbog toga pokušava da ga posavetuje:

- Đoković ima vrlo čvrsta uverenja. Ista neverovatna odlučnost sa kojim sam ga video kako pobedjuje toliko tesnih mečeva mogu da postanu slabost zbog njegove tvrdoglavosti. Da li će se Novak vakcinisati ili ne...nisam siguran. Ako to ne uradi za deset godina će shvatiti da je napravio grešku - zaključio je Boris Beker

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (4)

Loading
staro shvatanje

16.01.2022 12:10

tako izgleda sa strane običnog sveta.

nesa151

17.01.2022 09:19

Napisaliste"BIVSI BEKER".SRBI VAS MOLE nemojte ga vise spominjati i pored direktive on je sVABA i nikad ni za tih 30 godina nece postovati NOVAKA.Prsice se ko FRANCUSKI PETLIC a u sustini pokusaj da bude trener samo je unazadio igru NOVAKA.Molimo vas ne spominjite ga vise jer nije njega oterao NOVAK vec Novakov OTAC kad je ukapirao sta ovaj radi-tek da znate .

Sloboda

18.01.2022 04:15

Shvatices ti koji si bio magarac Beker.

Gem,set,meč

18.01.2022 07:19

Što bi naš narod rekao Bekeru(baba) ne seri.