VELIKI PREOKRET: Đoković propušta i Indijan Vels?!

Autor:

Sport

29.09.2021

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković doneo je ovih dana odluku da neće igrati na turniru u Beču. Međutim, kako kako sada stvari stoje, organizatori mastersa u Indijan Velsu su objavili da će najbolji na svetu učestvovati na takmičenju u Kaliforniju, ali mala je verovatnoća da će Novak tamo otputovati.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Još uvek se ne zna kada će Novak na teren

Naime, Đoković je trenutno u Beogradu, ali ne trenira, a za masters koji donosi čak 1000 ATP bodova bi morao da veoma dobro spreman. Zato je, kako vreme odmiče, sve izvesnije da prvi reket sveta neće otputovati za Ameriku.

Ostaje pitanje gde ćemo moći da gledamo Novaka do kraja godine. U opticaju su masters u Parizu, kao i Završni masters u Torinu ali i Dejvis kup, čiju grupnu fazu naša selekcija igra u Insbruku, dok se završni mečevi igraju u Madridu.

Za sada su najrealnije šanse da Novak ide u Torino i da igra Dejvis kup.

Pod znakom pitanja je Pariz koji bi mu poslužio kao priprema za nadmetanje na Završnom mastersu u Italiji.

Ono što takođe može da zabrine Novaka je i odluka ATP da 1og novembra izbriše bodove sa mastersa u Parizu odigranom 2019. godine, što bi zunačilo da bi srpski teniser na kratko sišao na drugu poziciju rang liste.

Ništa nam drugo ne preostaje do da sačekamo Novakovu odluku posle koje će nam sve biti razjašnjeno i nakon koje ćemo dobiti odgovori kada ćemo biti u prilici ponovo da ga gledamo na terenu. 

Inače, turnir u Indijan Velsu na programu je od 4. do 17. oktobra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading