ĐOKOVIĆ U DELIRIJUMU: Australijan open doneo NAJBOLJU moguću ODLUKU koja DRASTIČNO uvećava Noletove šanse za ODBRANU titule!

Autor:

Sport

30.01.2021

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ovo se dugo čekalo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković sa peharom Australijan opena

Organizatori Australijan opena dozvolili su prisustvo publike na mečevima ovogodišnjeg turnira, uprkos pandemiji koronavirusa.

Duelima će prisustvovati ograničen broj fanova, ali to može biti sjajna vest i pravi "vetar u leđa" za branioca titule Novaka Đokovića, koji tradicionalno ima fenomenalnu podršku u Australiji.

Broj navijača koji će moći uživo da posmatraju svoje teniske ljubimce u prvih osam dana turnira limitiran je na 30 hiljada, dok će u završnih šest dana on biti umanjen za pet hiljada.

Tih šest dana će biti podeljeno na dnevni i večernji program i na svaki od njih će moći da dođe po 12 i po hiljada ljudi. Procene su da će Melburn park posetiti duplo manje ljudi nego što je to uobičajno. Organizatori očekuju da atmosfera na „Rod Lejver“ areni bude ista kao i prethodnih godina posebno u završnici turnira.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading