Nadal: Ne opterećujem se pobedom protiv Rodžera

Sport

12.11.2017

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal, koji trenutno zauzima prvu poziciju na ATP listi bio je pod znakom pitanja za završni masters sezeone u Londonu, ali je ipak uspeo da se na vreme oporavi od povrede kolena. On je izneo očekivanja pred početak turnira u britanskoj prestonici.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nadal stigao u London nakon neugodne ozlede

Prvi reket sveta u prvom kolu Londona odmeriće snage sa Davidom Gofanom, a na pitanje da li je 100 odsto spreman "Bik sa Majorke" je izjavio da se nada kako će sve biti u redu.

- Dajem sve od sebe, to je jedina stvar na koju mogu da odgovorim. Da ne verujem da mogu da budem spreman za ponedeljak ne biih ni bio ovde. Treniram svaki dan i trudim se da budem spreman za ovo takmičenje - rekao je Španac. 

Mnogi već sada predviđaju veliko finale i još jedan teniski klasik između Nadala i Federera na Mastersu u Londonu.

- Nije mi neophodna pobeda protiv Federera da bih stekao samopouzdanje. Bio bih srećan da završim godinu igrajući protiv Rodžera – dobiću još jednu priliku da ga pobedim. Ne zaboravite da smo u 2017. igrali na podlogama koje više odgovaraju njemu nego meni - dodao je Nadal. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading