Agasi veruje u sebe i Srbina: NOVAKA ĆU VRATITI U VRH!

Autor:

Sport

11.11.2017

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Andrea Agasi, veliki je optimista pred povratak srpskog broja 1 na teren nakon višemesečne pauze zbog povrede.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Agasi bezrezervno veruje u Novaka

Novak bi trebalo da ponovo uzme reket u ruke na egzibicionom turniru u Abu Dabiju krajem godine, ali pravi izazovi ga tek očekuju od januara i Austrijalijan opena.

Njegov trener Andre Agasi ubeđen je da naš teniser ima još mnogo toga da pokaže svetu, a da će sa njim on ponovo osvajati trofeje.

- Da budem potpuno iskren, Novaku nisam potreban kako bih ga naučio da ponovo pobeđuje. On to zna. Ali, mislim da mogu da mu pomognem da bude bolji nego što je ikada bio. Moj cilj je da učinim da Novak lakše prebrodi sve mentalne procese - rekao je Agasi za "Sports Ilustrejted".

Našem asu od januara sledi borba za povratak na tron, pošto je trenutno 12. na svetu.

- Novak je talentovan na mnogo načina, ali samo neke od tih kvaliteta smo videli na teniskim terenima. Mentalno, radi se o jedinstvenom čoveku koji je izuzetno inteligentan i psihički zreo, toliko da će uspeti da se vrati na vrh - istakao je Agasi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading