Mesi ohrabrio tajlandske dečake: Zajedno je sve moguće!

Autor:

Sport

10.07.2018

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih fudbalera sveta i igrač Barselone Lionel Mesi dao je podršku dečacima koji su bili zarobljeni u poplavljenoj pećini na Tajlandu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesi prati dešavanja na Tajlandu

Do sada je iz pećine evakuisano 10 dečaka.

Ceo Tajland prati situaciju s 12 dečaka uzrasta od 11 do 16 godina i njihovog trenera koji su bili zarobljeni u pećini od 23. juna.

Ronioci su pronašli dečake na grebenu udaljenom oko četiri kilometra od ulaza u pećinu. Oni su krenuli da istraže pećinu, ali su ostali zarobljeni jer je voda nadošla zbog kiše.

Spasioci su u poslednja tri dana evakuisali 10 dečaka, a očekuje se da se do kraja dana iz pećine izvuku preostala dva dečaka i trener.

Na društvenim mrežama oglasio se i Mesi.

U međuvremenu i prvi čovek FIFA Đani Infantino je pozvao dečake koji su bili zarobljeni u pećini na Tajlandu da prisustvuju finalu Mundijala.

Međutim, oglasilo se Ministarstvo zdravlja Tajlanda koje je istaklo da dečaci neće moći da putuju u Rusiju.

- Dečaci se nalaze u fazi posebne pomoći, što će potrajati. Ali u bolnici ćemo im nabaviti TV da gledaju finale - rečeno je stranim medijima iz Ministarstva zdravlja Tajlanda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading