Analitičarka UFC Laura Sanko: Za mene je i dalje najbolji udarač u istoriji UFC Anderson Silva, Adesanja mu je veoma blizu!

Autor:

Sport

20.02.2022

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Face to Face, uživo na instagram platformi freak.mma, imali ste prilike da pratite intervju sa bivšom MMA borkinjom, čuvenom reporterkom i analitičarkom UFC na ESPN i ženom koja je nominovana za ličnost godine na MMA World Awards - Laurom Sanko.

Analitičarka UFC Laura Sanko: Za mene je i dalje najbolji udarač u istoriji UFC Anderson Silva, Adesanja mu je veoma blizu!

Foto: MPS

Laura Sanko

Ona je za ekipu Face to Face-a, govorila o mnogim temama, ali se za početak osvrnula na 271 UFC događaj.
 
- Bila je to sjajna noć. Svaki put kad smo u Hjuston - Teksasu, nešto se posebno dešava. Izrael Adesanja je ponovo pokazao da je on master u onome što radi. Gledala sam glavni meč, drugačije nego što to inače radim. Svaku rundu su bili veoma blizu - rekla je Sanko za Face to Face.
 
Ipak, iako deli mišljenje sa kolegom Majklom BispingomMichael Bispingom, da je Izrael najbolji udarač svih vremena u UFC, Laura dodaje:

- Israel je svakako nešto impresivno za videti, ali ipak prvo mesto moramo dati Andersonu Silvi, kao najboljem udaraču svih vremena u UFC promociji. Ja bih rekla da je Izzy na drugom mestu, odmah iza njega.

 
Analitičarka i reporterka UFC govorila je o novinarstvu, Tai Tuivasi i čuvenom shoey izazovu, ali i o tome šta misli o American Top Team-u, položaju ženskih boraca u UFC, ali i na mnoge druge teme.

Reporterka Arena televizije i Mega Promotion System-a, zajedno sa ekipom instagram platforme Freak.mma, u narednom periodu otkriva ekskluzivna dešavanja iz svetske promocije. Naredne nedelje za vas intervju sa italijanskim borcem Marvinom Vetorijem, trećim rangiranim  borcem u srednjoj diviziji UFC promocije.

Sve intervjue sa UFC zvezdama, možete pratiti uživo na instagram platformi freak.mma, dok ćete ceo intervju moći da pronađete na You Tube kanalu Mega Promotion System-a.
Sve aktuelnosti, ekskluzivne intervjue i druge zanimljivosti možete pratiti svakog ponedeljka na Arena Fight kanalu od 22 časa, kao i na svim platformama Mega Promotion Systema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading