KORONA HOROR U HUMSKOJ! Virus RAZVALIO Partizan, i trener MORA na teren!

Autor:

Sport

20.12.2020

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest bivšeg reprezentativca Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana

Bivši odbojkaški reprezentativac Srbije i trener Partizana Bojan Janić otkrio je za "Novosti" probleme sa kojima se suočavaju crno-beli usled pandemije koronavirusa.

On je čak po četvrti put morao da zaigra iz penzije zbog manjka igrača.

- Ovo je moj četvrti povratak. Nisam planirao, ali okolnosti su takve da je bilo da li da i dalje odlažemo utakmice ili da igramo. Nismo mogli nikoga ni da angažujemo i prelomio sam da se vratim igri - izjavio je Janić.

RepublikaFoto: Starsport
U problemima "do guše" - Bojan Janić

Zbog zaraze, Partizan je odustao i od takmičenja u Evropi.

- Ne volim da kukam, jer je ona poremetila ceo svet. Ali, nas je baš 'razvalila'. Prati nas od letos, kada smo zbog trojice igrača bili u karantinu. Potom se malo smirilo, uradili smo pripreme, počelo je prvenstvo, a onda je krenulo u etapama da se razboljevamo. Zakačila je i mene, pomoćnog trenera. Ne znam da li smo od početka sezone bili svi na okupu. A mladim igračima je neophodno da dosta rade, da imaju kontinuitet, tako da na njih utiče svaka velika pauza - dodao je Bojan Janić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading