HIT NAD HITOVIMA! Obradović završio na TETOVAŽI! Željko kreira akciju - fotka Izgleda BRUTALNO! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.12.2023

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana obožavaju najtrofejnijeg evropskog stručnjaka.

HIT NAD HITOVIMA! Obradović završio na TETOVAŽI! Željko kreira akciju - fotka Izgleda BRUTALNO! (VIDEO)

Foto: Admiral Bet ABA liga

Osvojio je Željko Obradović mnoštvo titula, najuspešniji je trener u istoriji Evrolige, ali ga nigde tako nisu obožavali kao u Partizanu.

Trener crno-belih vratio se na mesto uspeha i klubu iz Humske doneo titulu u AdmiralBet ABA ligi, kojeg je prošle sezone odveo i do Top 8 najelitnijeg evropskog takmičenja.

Gotovo u svakom meču, kada igra Partizan, grobari odaju priznanje Žocu, dok iz nedelje u nedelju krcata Arena priređuje "časove ljubavi".

Nekoliko puta je lik najtrofejnijeg trenera Evrope bio i na koreografijama i "šetalicama", a i on uvek pre ulaska na teren iz tunela srdačno zahvali publici na podršci, ali i kasnije na konferencijama često to istakne.

Koliko božanstvo predstavlja Obradović, pokazuje i jedan navijač Partizana koji je otišao korak dalje da iskaže ljubav prema Žocu, pa je tako istetovirao njegov lik, ispod kojeg je i veliki grb Partizana, ali i nacrtana akcija trenera crno-belih sa table.

Pogledajte i sami kako izgleda tetovaža posvećena Željku Obradoviću.

Podsetimo, crno-beli u četvrtak dočekuju Virtus iz Bolonje, koji je na trećoj poziciji evroligaške tabele. Partizan trenutno ima 9 pobeda i 7 poraza, pa je na visokom šestom mestu, dok su Italijani na skoru 11-5.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading