DOUŽER I PANTER ZADOVOLJNI POBEDOM: Partizan timskom igrom stigao do trijumfa!

Autor:

Sport

14.12.2023

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač Partizana govorio je za medije nakon pobede u Litvaniji.

DOUŽER I PANTER ZADOVOLJNI POBEDOM: Partizan timskom igrom stigao do trijumfa!

Foto: Euroleague.net

Košarkaši Partizana slavili su u Kaunasu nad Žalgirisom rezultatom 85:93. Crno-beli su odigrali vanrednu utakmicu i povrh svih nevolja sa povredama koje su ih snašle u poslednjim danima. 

Ekipu Partizana je ka pobedi vodio kapiten Kevin Panter sa 22 poena, a odmah iza njega bio je Pi Džej Doužer. Bivši igrač Denvera je postigao 16 poena, čemu je dodao četiri asistencije i čak sedam skokova.

Nakon utakmice, Doužer je govorio o duelu i igri beogradske ekipe. 

- Igrali smo sa puno energije. Poveli smo rano, igrali smo prave akcije i pobedili. Oni su dobar tim znali smo da će u drugom poluvremenuu izaći snažnije. Probali smo da se držimo zajedno i da nastavimo sa dobrom igrom i na kraju smo pobedili - naveo je američki igrač.

Foto: Starsport

Pi Džej Doužer u dresu Partizana

Partizan vidno napreduje kako sezona odmiče. Deluje da se odbrana, koja je predstavljala najveći problem u igri crno-belih na početku Evrolige, dovela u red i zategla. Doužer je govorio o ekipi i osećaju nakon uspešnih rezultata tima u poslednja četiri kola. 

- Energija je dobra, atmosfera je dobra, sve je kako treba da bude. Samo ćemo probati da nastavimo dalje u istom ritmu - naveo je Pi Džej.

Kapiten Partizana imao je samo reči hvale za pristup utakmici.

- Bili smo smireni svih 40 minuta, bili smo mirni kada su se približili. To je način na koji treba da nastavimo da igramo - rekao je Panter.

Partizan se sada nalazi na šestoj poziciji sa osam pobeda u 14 mečeva. Sa druge strane, večerašnji protivnik Partizana nastavio je da tone na tabeli Evrolige i zauzima 15. mesto sa  devet poraza i samo pet pobeda. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading