STUDENTI SU JOŠ JEDNOM BILI PROFESORI: Derbi slavio protiv Mege

Autor:

Sport

04.12.2023

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna uspešna sezona za Podgoričane je na pomolu

STUDENTI SU JOŠ JEDNOM BILI PROFESORI: Derbi slavio protiv Mege

Foto: printskrin/vikipedia

Poslednji susret ovog kola AdmiralBet ABA lige odigrali su Studentski centar i Mega.

Košarkaši Mege poraženi su u Podgorici rezultatom 89:82 (17:17, 29:19, 13:24, 30:22)

U Morači je viđena utakmica sa dosta oscilacija i jedne i druge ekipe, međutim, crnogorski tim je ipak bio skoncentrisaniji u završnici i zasluženo slavio. Do šeste pobede u sezoni Podgoričane je predvodio Kenan Kamenjaš. Postigao je 18 poena (devet od 11 šut iz igre), uz to dodao deset skokova i predstavljao odlučujuću polugu u reketu. Ispratili su ga Obri Dounkins i Mateo Držnjak sa po 14, dok je Luka Bogavac spakovao 12 poena.

Republika

Foto: printskrin/vikipedia

Dejan Jakara

 

Dejan Jakara radi "strašan" posao i kao pravi profesor predvodi "studente" ove sezone. Ovom pobedom su preskočili na tabeli upravo večerašnjeg rivala koji se sada nalazi na učinku od pet pobeda i pet poraza, dok Derbi ima pobedu više. Primera radi, Studentski centar sada ima samo jednu pobedu manje u odnosu na vodeće timove AdmiralBet ABA lige - Partizan, Cedevita Olimpiju i Budućnost.

Zanimljivo, ovo je treći ovosezonski trijumf ove Podgoričke ekipe nad nekim beogradskim klubom, a četvrti ukupno. Najpre je u ABA Superkupu bio bolji od FMP, pa u meču za pehar tog takmičenja senzacionalno savladao Partizan Mozzart Bet, zatim pre osam dana slavio u Železniku, da bi tokom ponedeljka bacio na kolena i Megu – 89:82.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading