BRAVO, KOMŠIJE: Crna Gora se POBEDOM oprostila od Mundobasketa!

Autor:

Sport

03.09.2023

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlično prvenstvo za "sokolove".

BRAVO, KOMŠIJE: Crna Gora se POBEDOM oprostila od Mundobasketa!

Foto: FIBA

Košarkaši Crne Gore pobedili su Grčku rezultatom 73:69 u poslednjem meču druge faze Mundobasketa.

Crna Gora i Grčka su se oprostile od Mundobasketa, a u ovom poslednjem duelu je trijumf odnela ekipa Crne Gore koja se oprašta sa pozitivnim skorom.

Iako su izgubili sve šanse za polufinale igrači obe selekcije su se maksimalno borili i odigrali odličan meč.

Republika

Foto: FIBA

 

 

Grčka je osakaćena povredama i otkazima odigrala jako loše prvenstvo,a u poslednjem meču ih je u novom porazu predvodio bivši košarkaš Partizana Janis Papapetru sa 16 poena, 2 skoka i 3 asistencije, dok je 13 imao Kostas Papanikolau, a uhvatio je i 4 skoka uz 3 asistencije, dok je takođe 13 poena postigao Lefteris Bohoridis.

Kod pobednika ,najistaknutiji je bio centar Čikago Bulsa Nikola Vučević koji je postigao 19 poena, a uz to je imao još i 7 skokova i 2 asistencije.

Dino Radončić je ubacio 12 poena uz 3 skoka, a Vladimir Mihailović je imao 10 postignutih poena na šta je još dodao 2 skoka i 3 asistencije.

Pokazali su košarkaši Crne Gore ponos, prvi put su otišli u drugu fazu na Svetskom prvenstvu, a ukoliko ovako nastave biće težak protivnik svima u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading