JOVIĆ ODGOVORIO NOVAKU! Junak "orlova" poslao poruku najboljem srpskom teniseru!

Autor:

Sport

30.08.2023

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" pregazili Južni Sudan u poslednjem kolu prvog kruga B grupe na Svetskom prvenstvu.

JOVIĆ ODGOVORIO NOVAKU! Junak "orlova" poslao poruku najboljem srpskom teniseru!

Foto: Starsport

Srbija je pobedila Južni Sudan 115:83, a novinari su asa Majamija posle utakmice, između ostalog, pitali da li je video ono što je najbolji ikada izjavio.

- Video sam, baš mi je bilo drago. Mislim, Novak je neko na koga se svi ugledamo i drago mi je što nas podržava. Jednostavno, siguran sam da on i prati i veruje u nas, tako da hvala mu - rekao je Jović o Novaku Đokoviću.

Podsećamo, najbolji srpski teniser je izjavio kako mu se nisu svidele neke kritike i kako bi svi trebalo da podržimo reprezentaciju.

Foto: Tanjug/AP

 

- Naravno da pratim, obožavam košarku. Imam lep odnos sa kapitenom Bogdanom Bogdanovićem. Nisam stigao da ih gledam jer je vremenska razlika baš velika. Pratim sve što se događa, želim im da odre dobru energiju i timsku atmosferu i da što manje obraćaju pažnje na komentare i distrakcije - izjavio je Nole posle pobede nad Francuzom Aleksandreom Milerom u prvom kolu US Opena i dodao:

- Ja sam navijač, ali krivo mi je što mnogi ljudi daju sebi za pravo da se izjašnjavaju i kritikuju momke i otpisuju ih i pre nego što počne turnir. Mi smo jedna od najuspešnijih nacija u istoriji tog sporta. Želim da nastave u tom ritmu. Drago mi je možda što su ispod radara. Tada imaju šansu da dokažu koliko su dobri - istakao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading