PEŠIĆ ZADOVOLJAN: Bio sam ZABRINUT zbog SVEŽINE! Odigrali smo PROFESIONALNO!

Autor:

Sport

20.08.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor izneo utiske...

PEŠIĆ ZADOVOLJAN: Bio sam ZABRINUT zbog SVEŽINE! Odigrali smo PROFESIONALNO!

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Kine u Šenženu rezultatom 87:64 (23:12, 20:16, 23:22, 22:13) na “Kupu solidarnosti”.

Nije se pobeda dovodila u pitanje ni jednog trenutka, a najbolji pojedinac bio je kapiten Bogdan Bogdanović sa 19 poena.

Republika

Foto: Starsport

Bogdan Bogdanović

 

Selektor Pešić kaže da se pribojavao ovog meča.

- Bila je velika bojazan kako ćemo, tek smo stigli. Imali smo stvarno naporan put. Bilo je pitanje kako ćemo da pronađemo svežinu koju je vrlo teško pronaći kada imate ovako težak put. Najteži put nam je bio od Hong Konga do Šenžena, 60 kilometara. Na granici čekanja… Ne što smo izgubili vreme, nego to što je bilo posle 12 sati leta. Dobro smo odigrali, profesionalno. Nije to bila naša najbolja utakmica, ali je bila sa aspekta prilaza dosta dobra. Malo smo padali, potrebna je svežina. Svežinu ćemo dobiti kroz adaptaciju - rekao je Kari posle meča.

Pričao je strateg Srbije i o narednom protivniku Brazilu.

- Sutra nas očekuje atletski Brazil, koji je pokazao da je vrlo nezgodna ekipa, sa puno atletike, iskustva, igrača koji igraju u Evropi. Pravi test. Voleo bih da pronađemo svežinu da možemo da odigramo onako kako mi možemo, sa intenzitetom koji tražimo, ali za to su potrebne sveže noge itd. Dobra stvar je što imamo još jednu utakmicu - završio je Pešić.

"Orlovi" igraju protiv Brazila u nedelju od 14 časova, a nakon ove generalne provere pred Mundobasket biće jasnije kako će izgledati finalni spisak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading