Mirotića u Beogradu dočekao veliki GROBAR! Susret sa aerodroma se PREPRIČAVA: Poželeo sam mu DOBRODOŠLICU! (FOTO)

Autor: Marija Nestorović

Sport

17.07.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Cvijović Cvija za naš portal otkrio je detalje iz Surčina.

Mirotića u Beogradu dočekao veliki GROBAR! Susret sa aerodroma se PREPRIČAVA: Poželeo sam mu DOBRODOŠLICU! (FOTO)

Foto: Starsport

Alen Smailagić i Nikola Mirotić

Saga oko budućnosti Nikole Mirotića se nastavlja.

Jedan od najboljih košarkaša Evrope ovog leta napustio je Barselonu i čitava planeta čeka da vidi gde će nastupati sledeće sezone.

Jedan od glavnih favorita za njegov potpis je Partizan, a čitavu situaciju dodatno je podgrejao i sam Mirotić koji je stigao u Srbiju. Španski mediji tvrde da nije došao zbog pregovora sa crno-belima, ali "gde ima dima, ima i vatre", te grobari sa nestrpljenjem očekuju dalji razvoj situacije.

Neposredno po sletanju na aerodrom "Nikola Tesla" Mirotić je naleteo na čuvenog srpskog pevača Stefana Cvijovića Cviju, te je nastala i veoma zanimljiva fotografija. Pevač, koji je poznat i kao veliki grobar, podelio je fotografiju na svom Instagram profilu, a za naš portal je otkrio više o samom susretu.

- Nije mi ništa rekao o dolasku u Partizan niti sam ga pitao tako nešto. Samo sam mu poželeo dobrodošlicu u Beograd. Sleteo sam tada, naleteo na Mirotića, inače nemam običaj da se slikam sa poznatima, ali pošto sam veliki navijač Partizana morao sam da iskoristim priliku. Nisam očekivao da će fotografija izazvati ovoliko pažnje u javnosti - otkrio nam je Stefan Cvijović Cvija.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/stefancvija

Nikola Mirotić i Stefan Cvijović Cvija

 

Gde će Nikola Mirotić završiti i za koji klub će nastupati naredne sezone ostaje da se vidi. Podsetimo, Mirotić je prošlu sezonu u Evroligi završio sa 15,4 poena na 39,2 odsto za tri, te 4,3 skoka i 1,2 asistencije, uz jednu ukradenu loptu. On je sa Barselonom osvojio dve španske titule, ali nije uspeo da pokori Evropu i vrati klub na krov Evrolige.

Bio je i MVP prve faze Evrolige prošle godine, uz niz drugih timskih i individualnih priznanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading