JOKIĆ DOBIO VELIKO POJAČANJE: Denver sklapa MOĆAN tim!

Autor:

Sport

03.07.2023

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nekoliko obnovljenih ugovora, u Kolorado stiže novi igrač.

JOKIĆ DOBIO VELIKO POJAČANJE: Denver sklapa MOĆAN tim!

Foto: Tanjug

Srpski centar Nikola Jokić

Džastin Holidej, dosadašnji slobodni agent, novi je košarkaš Denver Nagetsa, potvrdio je Adrijan Vojnarovski.

Krilni košarkaš, koji može podjednako dobro da se snađe na poziciji beka, bio je NBA šampion u sezoni 2014/15 sa Golden stejt Voriorsima, a prethodne godine je nastupao za Atlanta Hokse i Dalas Maverikse.

Prema rečima Vojnarovskog, potpisao je jednogodišnji ugovor i to na "minimalac".

Jasno je da u Kolorado ne stiže neka velika zvezda, što svakako i ne treba ovom timu Denvera, ali stiže vrlo iskusni 34-godišnji košarkaš, sa velikim iskustvom, dobrom odbranom i solidnim šutem za tri, što je Nagetsima i više nego potrebno.

U dosadašnjem delu karijere, jedan od trojice braće Holidej u NBA ligi, beležio je 8,4 poena, uz malo manje od tri skoka u proseku, uz vrlo respektabilnih 36% u šutu za tri poena.

Igrao je i u Evropi gde je bio i šampion Mađarske, sa ekipom Solnoka, nastupao je i za belgijski Okapi, a u NBA je branio boje još i Filadelfije, Čikaga, Njujorka, Memfisa, Indijane i Sakramenta.

Podsetimo, ranije su ekipu napustili važni delovi šampionske ekipe u vidu Brusa Brauna, Tomasa Brajanta i Džefa Grina, dok su sa druge strane ugovore produžili Redži Džekson  i Diandre Džordan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading