LESOR PONOVO ODUŠEVIO GROBARE! Francuz poslao MOĆNU poruku, bivši saigrači u CENTRU PAŽNJE! (FOTO)

Autor:

Sport

03.07.2023

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda je otišao iz Beograda, ali Partizan i dalje živi u njemu.

LESOR PONOVO ODUŠEVIO GROBARE! Francuz poslao MOĆNU poruku, bivši saigrači u CENTRU PAŽNJE! (FOTO)

Foto: Starsport

Matijas Lesor u društvu navijača Partizana posle meča protiv Reala

Matijas Lesor za kratko vreme postao je jedan od stranih košarkaša koji su najviše prirasli za srce navijačima Partizana.

Obožavaju grobari Francuza koji je u letnjem prelaznom roku ipak napustio klub i prešao u Panatinaikos.

Možda je otišao Lesor iz Beograda, ali Partizan i dalje živi u njemu, a to je dokazao i novom objavom na svom Instagram profilu. Nekadašnji centar crno-belih poslao je moćnu poruku doskorašnjim saigračima, posebno Kevinu Panteru i Zeku Ledeju koji su produžili ugovore sa Partizanom, te je još jednom našao način da oduševi grobare.

Jako sam srećan zbog svoje braće trenutno. Drago mi je da vidim da pobeđujete - napisao je Lesor, aludirajući na produžetak saradnje Ledeja i Pantera sa Partizanom.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/Mathias Lessort

Poruka Matijasa Lesora bivšim saigračima iz Partizana

 

Dakle, prati Matijas Lesor dešavanja u Partizanu i pored toga što je pojačao Panatinaikos, te mu je crno-bela boja zauvek ostala u srcu i biće jako zanimljivo videti kako će igrati protiv šampiona AdmiralBet ABA lige u Evroligi naredne sezone.

Podsetimo, ove sezone Lesor je bio jedan od najzaslužnijih što su se crno-beli vratili na krov regionalnog takmičenja posle čitavih deset godina pauze, a fenomenalne partije pružao je i u Evroligi gde je Partizan posle velike drame i još većeg preokreta zaustavljen od Reala iz Madrida u plej-ofu. "Kraljevski" klub se kasnije popeo na krov Evrope, pa ostaje velika žal što su crno-beli ispustili prednost od 2:0 u seriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading