TRISTAN SVE OTKRIO: Mladi košarkaš otvorio dušu - evo šta misli o Željku Obradoviću!

Autor:

Sport

20.05.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije imao previše šanse ove sezone.

TRISTAN SVE OTKRIO: Mladi košarkaš otvorio dušu - evo šta misli o Željku Obradoviću!

Foto: Starsport

Tristan Vukčević i Željko Obradović

Kao grom iz vedra neba je odjeknula informacija posle prve utakmice četvrtfinalne serije AdmiralBet ABA lige, između Partizana i Studentskog centra, da je mladi krilni centar Tristan Vukčević napustio crno-bele i otišao u Ameriku.

Željko Obradović, trener Partizana, je bio vidno nezadovoljan tim razvojem situacije, a nisu presrećni bili ni navijači. Neki su ga optužili da je ostavio tim u najgorem trenutku, ali su ga mnogi i podržali, jer nije dobio previše prilike kod Obradovića.

Sada se i mladi košarkaš oglasio i dao svoje viđenje odnosa sa trenerom "parnog valjka".

- Bilo je komplikovano, naravno, čak i kada sam imao veću minutažu. Ali, ja sam mnogo naučio od Željka Obradovića. On je jedan neverovatan, neverovatan trener! Zahvaljujući njemu, ja sam tu gde sam sada. Svi ti 'drilovi', svi ti saveti iz dana u dan, terao me je da naporno radim svakog dana, da se ni sekundu ne opuštam. A kad bi se to dogodilo, on bi reagovao kao 'ahh'. To je nešto, znate... ja sam mu veoma zahvalan. On je razlog i ja ću to uvek pamtiti. O mojim prvi trenerima u karijeri i ljudima koji su mi dali veliku priliku da izađem na veliku scenu ja samo imam sve najbolje o njima da kažem - rekao je Vukčević.

Foto: Starsport

Tristan Vukčević i Dante Egzum

Dodao je i da mu znači iskustvo koje poseduje, pošto je već nekoliko godina u seniorskim timovima Reala i Partizana.

- Kao mlad igrač, imam već dosta iskustva u Real Madridu i Partizanu. Znate, to je nešto zbog čega ne žalim i nešto što mi je zaista pomoglo u celom ovom procesu. Znate, ja sam sa 16-17 godina ušao u seniorsku konkurenciju - zaključio je Vukčević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading