LEGENDA REALA PALA NA NAJNIŽE GRANE! Raul hteo OBRAČUN sa Panterom! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.04.2023

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni napadač Madriđana Raul Gonzales prisustvovao je košarkaškoj utakmici između Reala i Partizana.

LEGENDA REALA PALA NA NAJNIŽE GRANE! Raul hteo OBRAČUN sa Panterom! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Posle silaska sa fudbalske scene i završetka blistave karijere, Raul se posvetio trenerskom pozivu, pa je trenutno trener Real Kastilje, B tima madridskog giganta.

Našao se u prvim redovima publike, ali je za razliku od većine koja je nemo posmatrala duel i nastalu tuču, bio veoma glasan.

Naime, dok je kapiten Partizana Kevin Panter prolazio pored lože, koja se nalazi tik uz teren, Raul je ustao i nešto mu poručio.

Sigurno da ga nije pohvalio, jer sudeći po izrazu Raulovog lica, usledila je žestoka psovka bivšeg reprezentativca Španije upućena Amerikancu sa srpskim pasošem.

Crno-beli su dobili i drugu utakmicu, još ubedljivije nego prvi duel koji je trojkom rešio upravo Panter, dok su izabranici Željka Obradovića u trenutku prekida na minut i 40 sekundi pre kraja vodili 95:80, pa je tim rezultatom i registrovan madridski okršaj.

Naredni meč igra se u Beogradu, Partizan će imati dve "meč lopte", a da se košarkašima Reala sprema pakao, potvrđuju i pretnje grobara upućene Madriđanima na društvenim mrežama.

Ukoliko bi trećeplasirani tim ligaškog dela najelitnijeg klupskog takmičenja izbegao "metlu" i preživeo prvo od dva gostovanja u Beogradu, četvrta utakmica igrala bi se 4. maja, a eventualna majstorica pet dana kasnije.

Ostaje dilema da li će Obradovićev tim biti kompletan u sledećem susretu, jer je Dante Egzum doživeo tešku povredu, pošto ga je nagazio Argentinac Gabrijel Dek.

Reprezentativac Australije se u međuvremenu oglasio, kao i Serhio Ljulj koji se izvinio za napravljeni haos u Madridu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading