PEŠIĆ DOBIJA PAKLENO POJAČANJE! Kevin Panter PIŠE ISTORIJU i OBLAČI DRES SRBIJE?

Autor:

Sport

26.04.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski mediji bavili su se ovom, veoma zanimljivom, temom.

PEŠIĆ DOBIJA PAKLENO POJAČANJE! Kevin Panter PIŠE ISTORIJU i OBLAČI DRES SRBIJE?

Foto: Starsport

Kevin Panter protiv Reala

Košarkaši Partizana blizu su senzacije i plasmana na fajnal-for Evrolige.

Crno-beli su stigli do brejka već na startu plej-of serije protiv Reala u Madridu (89:87), a trojku za pobedu postigao je Kevin Panter.

Kapiten Partizana ove sezone igra fenomenalno, a s obzirom na to da poseduje i srpski pasoš sve su češće spekulacije da bi mogao da pojača našu reprezentaciju. O ovoj temi je posle pobede čete Željka Obradovića u Madridu pisala i čuvena španska "Marka".

Panter poseduje talenat da generiše šut i hladnokrvnost do maksimuma. Igrač koji pravi razliku, koji je pretnja za 'kraljevski klub', mogao bi da promeni istoriju Srbije, istoriju košarkaške sile - piše "Marka", pa dodaje:

Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter

 

- Ako učine 'nemoguće' i sruše Madrid, Partizan bi se vratio na fajnal-for prvi put od 2010, kada je bio četvrti sa Boom Mekejlebom kao kičmom tima. Bilo bi to i novo oživljavanje srpskih klubova, sile koja bi mogla da računa na Pantera.

Prestižni španski list dalje navodi sledeće:

- To bi bila velika promena u džinovskoj sili svetske košarke. Nikada nisu prihvatili naturalizovane igrače, a čak je i njihov kvalitet kritikovan. Ali realnost ekipe je drugačija, i uprkos tome što ima mnoštvo zvezda, oni su neko vreme daleko od borbe za zlatne medalje, kao što se desilo na prošlom Evrobasketu. Panter bi mogao da promeni tradicionalnu normu regiona koji živi košarku i za košarku. Možda njegova uzbudljiva serija protiv Madrida pokrene sve.

Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter

 

O ovoj temi govorio je i sam Kevin Panter koji nije krio da bi se odazvao pozivu.

Imam poseban odnos sa Srbijom. Volim je. Dobio sam pasoš i čuo sam da se ta mogućnost ceni. Ako me pozovu ja sam otvoren - izjavio je jednom prilikom Kevin Panter.

Dakle, ova priča dobija neke nove dimenzije, a naše pitanje za vas je - da li biste voleli da vidite Kevina Pantera u dresu reprezentacije Srbije?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading