OBRT PRED ZAVRŠNICU SEZONE: Mega se vraća u Sremsku Mitrovicu!

Autor:

Sport

05.04.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj klub je u tom gradu proveo sjajnih pet godina.

OBRT PRED ZAVRŠNICU SEZONE: Mega se vraća u Sremsku Mitrovicu!

Foto: Twitter/Printscreen/KK Mega

Ahmad Rori u dresu Mege

Košarkaši Mege 8. aprila dočekaće ekipu Budućnosti u Sremskoj Mitrovici, u okviru 25. kola AdmiralBet ABA regionalne lige.

Mega je odlučila da nagradi navijače i povodom plasmana u plej-of regionalne lige, utakmicu protiv Budućnosti odigra u Sremskoj Mitrovici, gde je kao domaći igrala mečeve od 2014. do 2019. godine. Ulaz na utakmicu je slobodan.

Generalni menadžer Mege Goran Ćakić ističe da su na ideju došli zajedno sa rukovodstvom grada.

- Sa velikim zadovoljstvom ćemo realizovati zajedničku ideju sa gradom Sremska Mitrovica i upravom hale PSC Pinki, da ovu utakmicu odigramo tu. Proveli smo pet nezaboravnih godina tamo. Zahvaljujemo Gradu, upravi i svim zaposlenima u PSC Pinki, kao i svima koji su nas bodrili tokom 5 sezona koje smo proveli u Sremskoj Mitrovici i gde smo se uvek osećali kao kod kuće. Nadam se da će i u subotu doći da nas podrže u velikom broju da se podsetimo starih uspeha i, nadam se, da ispišemo neke nove - izjavio je Ćakić.

Podsetimo, Mega je pobedom u utakmici pred dva kola, kojom je došla do svoje 12. pobede u sezoni, obezbedila sebi mesto u plej-ofu najjače košarkaške lige na Jadranu, iako je to delovalo kao vrlo teško ostvariv cilj nakon lošeg starta sezone.

Sa druge strane, Budućnost ima učinak od 17 pobeda i šest poraza, a u poslednja tri kola će se sa ekipom Cedevita Olimpije boriti za treću poziciju na tabeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading