IVANOVIĆ SE PRIBOJAVA ZADRA: Zvezda gostuje jedinom timu od kojeg je izgubila ove sezone!

Autor:

Sport

11.02.2023

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crveno-belih ne očekuje da će meč biti veoma lagan.

IVANOVIĆ SE PRIBOJAVA ZADRA: Zvezda gostuje jedinom timu od kojeg je izgubila ove sezone!

Foto: Starsport

Crvena zvezda nakon što je u Tel Avivu zaustavila niz poraza u Evroligi, sprema se za Kup Radivoja Koraća.

Ipak, pre toga sledi gostovanje Zadru koje po rečima trenera Duška Ivanovića neće biti veoma lako.

- Očekuje nas jako teška utakmica u Zadru uz više razloga. Prvo dobar tim, koji ima domaći teren i predvođen je vrlo iskusnim trenerom. Igraju ove sezone odlično sa puno samopouzdanja, što pokazuje i njihov plasman na tabeli. Uloge u timu su jasno podeljene, i svako zna svoje zadatke i obaveze. Moraćemo da odigramo dobru utakmicu, imaćemo vremena da se osvežimo nakon teškog meča u Tel Avivu i sa velikom energijom koju ćemo morati da uložimo, dođemo do cilja - istakao je Ivanović.

Košarkaš srpskog i regionalnog šampiona Luka Mitrović upozorava pred susret sa hrvatskim timom s obzirom da je to jedina ekipa koja je ove sezone nanela poraz Zvezdi u ABA ligi.

Republika

Foto: Starsport

Luka Mitrović

Gostovanje u Zadru nikada nije lako, ovoga puta izazov je veći jer tim igra dobro, predvođen odličnim Božićem. Imaju prepoznatljiv stil, odlični su šuteri, imaće domaću publiku kao veliku podršku. Ne smemo da zaboravimo da smo jedini poraz doživeli upravo od Zadra i to je upozorenje, ali za nas i motiv više pred ovu utakmicu koju želimo da dobijemo i nakon velike pobede u Tel Avivu u dobrom razpoloženju dočekamo naredni period - izjavio je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading