ODLASCI IZ ZVEZDE: Trojac napustio crveno-bele (FOTO)

Autor:

Sport

24.09.2022

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za njih nema mesta pod komandom trenera Vladimira Jovanovića.

ODLASCI IZ ZVEZDE: Trojac napustio crveno-bele (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Košarkaši Crvene zvezde u novoj sezoni braniće triplu krunu, a očekuje ih i večiti derbi u Evroligi

Crveno-beli su promenili trenera, a kormilo je prezeo Vladimir Jovanović i dovedeno je nekoliko proverenih igrača, a isto tako je bilo i u suprotnom smeru.

Republika

Foto: KK Crvena zvezda

Vladimir Jovanović

Jasno je da u jakoj konkurenciji i još težim utakmicama mladi igrači nemaju puno prilika da iskažu sav svoj veliki potencijač, pa su tako trojica otišla na pozajmicu.

Nova adresa im je beogradski Slodes u kojem će igrati na dvojnoj registraciji i takmičiti se u Drugoj muškoj ligi Srbije, saznaje "Maxbet sport".

U pitanju su Nikola Topić (17), sin legendarnog Milenka Topića, kao i godinu dana stariji Lazar Đoković i Filip Radaković, ali oni idu u Mladost iz Zemuna.

Republika

Foto: KK Crvena zvezda

Nikola Topić

"Mali Top" kako ga zovu navijači se najviše izdvojio, debitovao je prošle sezone za seniore, a u ABA ligi odigrao je dve utakmice.

Odličan utisak ostavio je protiv Krke kada je upisao četiri pobeda, dva skoka, pet asistencija i dve ukradene lopte za 16 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading