Kobe poslao oštru poruku Lonzu i mladim Lejkersima

Autor: I. V.

Sport

11.12.2017

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Ben Simons za sada pokazao daleko bolju i konzistentniju igru, najeksponiraniji rukie godine je Lonzo Bol iz Lejkersa, a ponajviše zbog svog ekscentričnog oca kojem može da zahvali na velikom broju kritičara.

Foto: instagram.com/kobegram
Kobe Brajant

Medijska hajka koja se diže oko tog momka je vrlo velika, a u tome je odlučio da sudeluje i penzionisani Kobe Brajant, jedna od najvećih legendi franšize i jedan od najboljih igrača u istoriji NBA lige. Ako bi se nečije mišljenje trebalo uzeti u obzir oko Lonza, onda je to njegovo.

- On treba da se popravi odmah. I Kuzma mora biti bolji sada, Rendl mora da bude bolji sada. Igrači, želite to sada. Ne treba reći OK pobeđivaćemo za četiri godine, treba misliti da će ovo biti naša godina. Moraju izgarati što više da postanu bolji odmah. Ovo je proces u kojem treba biti nestrpljiv, jer ako ćete biti previše strpljivi nikad nećete napraviti što želite. Za igrače to mora biti strpljiva nestrpljivost - poručio je Brajant.

Od Brajanta ništa drugo nismo ni očekivali. Jasno je da Lejkersi nisu ekipa koja može pobeđivati danas i da su ušli proces koji će trajati nekoliko sezona.

Zanimljivo zvuči kakve im je savete Kobe udelio, a setimo da se radi o igraču koji je stigao u ligu sa 18 godina i nakon treninga pozivao starije kolege da igraju protiv njega jedan na jedan. On je želeod da se postavi snažno i moćno od samog početka i uspeo je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading