(VIDEO) Kingsi "spržili" Tanderse, Bogdan platio pobedu modricom

Autor:

Sport

08.11.2017

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Sakramento Kingsa bili su uspešniji u duelu sa favorizovanim Oklahoma Tandersima nakon sedam uzastopnih poraza (94;86), a Bogdanović je pored 7 poena, dobio i žestok udarac od gostujućeg košarkaš Rasela Vestbruka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdanović uvideo i loše strane igranja u NBA

Sredinom treće četvrtine nekadašnji košarkaš Partizana i Fenerbahčea pogodio je jedina dva slobodna bacanja, pošto ga je prethodno u lice udario Rasel Vestbruk u pokušaju da šutira. Tom prilikom Bogdan je zaradio malu modricu.

Kingsi su slavili nakon preokreta, a još jednu solidnu partiju pružio je srpski bek Bogdan Bogdanović, koji je za 21 minut na parketu postigao 7 poena (2-4 iz igre, 1-2 za tri, 2-2 penali), uz 4 skoka i po dve blokade i izgubljene lopte.

Tander je već nakon 12 minuta imao 15 poena prednosti, ali je Sakramento zahvaljujući odličnoj drugoj deonici došao na +1 na poluvremenu. U istom ritmu nastavio je i u trećem kvartalu, kada je prelomio meč u svoju korist.

Badi Hild je bio najefikasniji sa 21 poenom, Rendolf je dodao 18 (8 skokova, 3 asistencije), a Dianđelo Foks 10 poena i 8 uspešnih dodavanja.

Rasel je predvodio Oklahomu sa 20 poena, 12 skokova i 6 asistencija, Entoni je dodao 16, četiri više od Džordža, ali im to nije pomoglo da izbegnu poraz od Bogdanovićevog Sakramenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading