Antić: Bogdane, za ovu foru ne moraš ništa da mi platiš!

Sport

01.11.2017

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Pero Antić oglasio se na "Tviteru" nakon utakmice Sakramento Kingsa i Indijane Pejsersa, pošto je primetio da naš košarkaš Bogdan Bogdanović uspešno koristi jedan dribling koji su njih dvojica vežbali dok su zajedno nastupali za Fenerbahče.

Antić je zajedno sa Bogdanom uvežbavao košarkaške finese

Posle jednog dobrog prodora je upisao dva od svojih sedam poena protiv Indijana Pejsersa, ali su njegovi Kingsi poraženi 101:83. Antić je to vrlo dobro primetio, pa ne krije da mu je bilo toplo oko srca kad je Bogdan uspešno izveo jedan košarkaški trik.

- Radili smo na ovom potezu dve godine! Drago mi je da ga je "LeaderOfHorde" (Bogdan Bogdanović) konačno upotrebio. I nisam mu naplatio ništa za podučavanje - napisao je Antić na "Tviteru". 

Bogdanović i Antić su zajedno osvojili titula šampiona Evrolige prošle sezone sa Fenerom, a onda ih je put razdvojio, pošto se Antić vratio u Crvenu zvezdu, a Bogdan počeo da krči svoj put u NBA ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading