(FOTO) Navijači kivni na trenera Detroita: UBACI BOBIJA AKO HOĆEŠ POBEDE!

Sport

01.11.2017

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar Boban Marjanović nalazi se u nemilosti trenera Detroita Stena van Gandija od početka sezone. Za sedam utakmica naš košarkaš ubeležio je mizernih četiri minuta na parketu, a navijači kluba su već poludeli zbog odluke njihovog "kouča" da i dalje uporno drži srpskog tornja na klupi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marjanović i dalje čami na klupi Pistonsa

Prvi se oglasio Mark Folovil, novinar iz Dalasa, koji je proputovao više od 2.000 kilometara kako bi na delu video dvojac Lonzo Bol - Boban Marjanović. Međutim, u košarkaške kvalitete Bola je mogao da se uveri uživo na parketu "Stejpls centra" u Los Anđelesu, gde su Pistonsi gostovali, ali od našeg košarkaša nije bilo ni traga, ni glasa. 

Tačnije, bio je Bobi u hali, ali je ceo meč grejao klupu što nije naišlo na razumevanje kolege iz Dalasa.

- Javljam vam se uživo iz Stejpls centra, sa Šoza "Lonzo i Boban", drugačije poznatog kao Lejkersi protiv Pistonsa - napisao je novinar Mark Folovil, koji je iz Dalasa prešao 2.000 kilometara, ali nije mogao da na delu vidi Marjanovića koji je presedeo celu utakmicu na klupi.

Ni mnogobrojni navijači Detroita ne mogu da opravdaju odluku Van Gandija, koji ne želi da ukaže ni minimalno poverenje kolosu iz Srbije.

Neki od njih su savetovali svog trenera da uvodi po malo u igru Marjanovića, ukoliko želi pobede, dok se drugi sa razlogom pitaju zbog čega klub drži na platnom spisku srpskog košarkaša ako mu ne daju ni sekund vremena na parketu.

Bilo je i onih duhovitijih koji smatraju da postoji mogućnost da je Boban Marjanović nečim uvredio trenera Stena van Gandija, koji na ovaj način želi da ga prevaspita...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading