ZVEZDA JURI PRVU POBEDU U EVROLIGI: Lazić progovorio o NAJVEĆEM PROBLEMU crveno-belih

Autor:

Sport

07.10.2020

16:48 >> 16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branko Lazić govorio je za sajt Crvene zvezde o predstojećim izazovima.

 

RepublikaFoto: Starsport
Branko Lazić

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Brako Lazić izjavio je da crveno-bele očekuje težak meč drugog kola Evrolige protiv Baskonije.

 


Ekipa Saše Obradovića u petak dočekuje aktuelnog šampiona Španije, a meč se igra od 19 sati bez prisustva publike igra u hali "Aleksandar Nikolić“.

- Ekipa Baskonije je krenula veoma dobro, dobili su u prvoj utakmici Evrolige. Aktuelni su šampioni Španije i to takmičenje su dobro počeli. Čeka nas izuzetno teška i fizički zahtevna utakmica, s obzirom da igraju agresivnu, brzu i preciznu košarku. Mi ćemo pokušati, nažalost bez naših navijaca koji bi nam mnogo znacili u ovakvom meču, da nametnemo našu igru, da pokušamo da uspostavimo naš ritam i iz kontri tražimo lakše poene - rekao je Lazić za klupski sajt.
RepublikaFoto: Starsport
Branko Lazić

Crveno-beli su u prvom kolu EL poraženi od Fenerbahčea, u prvom zvaničnom meču posle šest i po meseci pauze.

- Bila nam je to prva zvanična utakmica posle zaista duge pauze, dosta igrača je prvi put igralo Evroligu, što se primetilo u nekim delovima meča. Ishitrenim potezima završavali smo neke napade i tražili neka rešenja. Taj meč može da nam posluži za nauk. Verujem da ćemo sve te greške u sledećoj utakmici sa Baskonijom ispraviti. Neke greške će se ponavljati, što je i normalno. Radićemo na tome da smanjujemo broj tih grešaka, da budemo bolji i podižemo formu i igru kako vreme odmiče -dodao je Lazić.

RepublikaFoto: Starsport
Branko Lazić

Potom se osvrnuo se na ubedljivu pobedu tima na staru ABA lige protiv Cibone.


- Znači nam ta pobeda, bez obzira što nas sada čeka Evroliga. Odigrali smo od početka jako i agresivno tokom čitavog meča i to treba da nam bude model kako dalje - zaključio je Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading