(FOTO) Navijači Klipersa žale zbog povrede srpskog asa: TEO, VRATI SE ŠTO PRE!

Sport

28.10.2017

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je bila ljubav na prvu loptu. Miloš Teodosić je od prvog dana u Los Anđeles Klipersima našao posebno mesto u srcima navijača, ali i ostalih kolega u klubu. Međutim, povreda već na drugom takmičarskom meču protiv Finiksa odvojila je Tea sa terena u narednih nekoliko meseci.

RepublikaFoto: twitter.com/LAClippers
Teo je osvojio navijače Klipersa na prvu loptu

Navijači Klipersa i dalje ne mogu da se pomire sa tragičnim scenarijom u slučaju Miloša Teodosića, pa preko "Tvitera" pružaju podršku srpskom košarkašu uz želje da se što pre vrati na teren, kako bi zajedno slavili pobede.

- Trebaš nam, čoveče. Oporavi se što pre - navodi se u poruci navijača Klipersa.

- Nadam se da oporavak ide željenim tokom. Nedostaješ nam na terenu, tek si počeo da igraš - bila je druga poruka namenjena Teu.

Nema sumnje da je Teo svojim košarkaškim kvalitetima, ali i odnosom prema dresu koji nosi zavredeo poštovanje navijača, a sigurno je da i naš košarkaš ima žarku želju da što pre ponovo zaigra pred njima. Jer, u to nema sumnje, Miloš nije pokazao ni deseti deo košarkaškog umeća koje on poseduje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading