(VIDEO) "Odbojkaš" Jokić vodio Denver do pobede!

Autor:

Sport

28.10.2017

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar Nikola Jokić vodio je Denver Nagetse do pobede na gostovanju Atlanta Houksima (105:100) pošto je ubeležio "dabl-dabl" sa 18 poena i 15 skokova, a veliku pomoć imao je u vidu nekadašnjeg igrača tima iz Džordžije Pola Milsapa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić hvata pravu formu u Denveru

Pol Milsap je protiv doskorašnjeg kluba ubacio ključne poene u poslednjoj četvrtini i pomogao Nikoli Jokiću, Denver nosi pobedu iz Džordžije.

Srbin odličan, 18 poena, 15 skokova, u prvoj pobedi Denvera u Atlanti od 2014. godine. Jokić je imao i 5 asistencija, pokazao da ulazi u formu, kako reče jedan od navijača Nagetsa, Denveru ne treba bek, kada on igra ovako.

Jedan od koševa postigao je onako kako verovatno on u ligi jedino ume, odbojkom, u Denveru se nadaju da je ovo početak serije pobeda.

Nemanja Bjelica je pogodio trojku za osam minuta, Karl Entoni Tauns je na svojim plećima nosio tim protiv Oklahome koja i pored svog "hajpa" ima skor 2-3.

Entoni Tauns je ubacio 33 poena i imao 19 skokova, a oporavljeni Džimi Batler dao 13 od 25 poena u poslednjoj četvrtini, pa su se "Vukovi" radovali. Vestbruku su par asistencija i skokova nedostajale za novi tripl-dabl, ubacio je 27 poena, ali i izgubio osam lopti. Entoni je promašio trojku za produžetak, Tander je drugi put ove sezone izgubio od Minesote, podsetimo, u nedelju ih je Vigins srušio sa sirenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading