KALINIĆ: Gurao sam sebe preko granice zbog reprezentacije

Autor:

Sport

09.10.2017

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač Fenerbahčea i reprezentacije Srbije Nikola Kalinić propustio je Evropsko prvenstvo zbog povrede, a selekcija Srbije je osvojila srebrnu medalju. Pričajući za "Eurohubs TV" rekao je da očekuje povratak na teren za mesec dana.

RepublikaFoto: instagram.com/nikola_kalina
Očekuje brzi povratak na teren: Nikola Kalinić

- Nadam se da ću uskoro biti na parketu, ali situacija je malo komplikovanija nego što smo pretpostavljali u prvom trenutku. Potrebno je vreme za smirivanje zapaljenja nerva i radimo sve što možemo da se što pre vratim na teren. Nadam se da će to biti za tri ili četiri nedelje, rekao je Kalinić.

25-godišnji košarkaš se još jednom osvrnuo na leto i Eurobasket.

– Volim da igram za reprezentaciju, možda se zbog toga i nalazim u ovoj situaciji, jer sam gurao sebe preko granice, želeo sam da budem deo nacionalnog tima na Eurobasketu. Povreda se pogoršala, ali šta da se radi, uvek je teško kada mesec ili mesec i po dana podredite jednom cilju pa na kraju od toga ne bude ništa. Momci su odigrali odlično, još jednom dokazali da je Srbija zemlja košarke i da koji god tim da pošaljemo boriće se za jednu od medalja, dodao je Kalinić.

Tim koji sa klupe predvodi Željko Obradović, Fenerbahče u novu sezonu ulazi sa istim ambicijama kao i prošle sezone.

– Uprava je odradila svoj deo posla, sada je na nama da potvrdimo da možemo da ponovimo uspeh iz prošle godine. Izgubili smo neke veoma bitne igrače, trebaće nam vremena, ali u mom slučaju neće biti problema, tu sam već neko vreme, poznajem sistem rada Željka Obradovića. Jedan od novajlija je i Gudurić koji mi je postavio milion pitanja o novom klubu, a Feneru će doneti talenat, kreativnost i sposobnot da poentira iz nekih teških situacija. Biće on dobar, možda ne odmah, ali kako vreme bude odmicalo biće sve bolji i bolji, zaključio je košarkaš aktuelnog prvaka Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading