(VIDEO) Srbin izrešetao NBA šampione: BJELICA PRESUDIO GOLDEN STEJTU!

Autor:

Sport

05.10.2017

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pripremama za novu NBA sezonu koja se održava i u Kini, Minesota našeg Nemanje Bjelica savladala je aktuelne šampione Golden Stejt Voriorse 111:95, a Srbin je bio jedan od najzapaženijih na terenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bjelica igra sve bolje nakon oporavka od povrede

Poslednji poeni na susretu bili su deo upravo našeg krilnog košarkaša, a pored toga on je za 20 minuta na parketu sakupio 11 poena, uz četiri skoka, dve asistencije i jednu ukradenu loptu.

Posebno su se istakli prodor i polaganje, trojka sa osam metara i još jedna trojka iz ćoška za 109:94 i definitivno prelomljenu utakmicu.

Podsetimo, Bjelica je dobar deo leta proveo u oporavku od povrede, zbog koje nije ni bio u mogućnosti da nastupa na Evropskom šampionatu u košarci sa Srbijom ovog leta. Ipak, čini se da naš košarkaš drži pravi ritam nakon izlaska iz povrede i sada je postao bitan šraf u ekipi Minesote.

Od ostalih igrača iz tima ‘vukova’ Džimi Batler i Karl-Entoni Tauns su postigli po 16 poena, dok je u timu ‘ratnika’ Durent imao 20 koševa, Kari 14, a Tompson 10 pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading