(VIDEO) Kad zagrmi "ćirilica" u SAD: KOŠARKAŠ PORTLANDA STALNO PUŠTA SAIGRAČIMA NAŠU MUZIKU

Sport

05.10.2017

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosanski košarkaš Jusuf Nurkić dugo je delio svlačionicu u Denveru sa Nikolom Jokićem i Francuzom Žofrijem Lovernjom, koji je nekoliko sezona igrao u Partizanu, pa mu nostalgija nije toliko teško padala. Od kada je trejdovan u Portland ostao je bez kolega sa ovih prostora, pa muzikom pokušava da zaleči tugu za rodnim krajem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nurkić (sredina) zna da razmrda klupske kolege

Često zna da pre, ili posle utakmice odvrne domaću muziku, a od estradnih izvođača naročito uživa u numerama Nedeljka Bajića Baje. Međutim, poslednji put je toliko glasno pustio muziku Dina Merlina, da su i ostali igrači Portlanda, hteli, ne hteli, morali da slušaju.

Najzačuđeniji je bio Evan Tarner, koji je u prvi mah pokušavao da dešifruje o čemu se radi u pesmi, a onda je zatražio i prevod od raspevanog Nurkića.

- Nemam pojma šta je to dođavola bilo, čini mi se da stvari izmiču kontroli. Meni se svidđa Nurkićevo skakačko izdanje, a pesmu je naravno sam uvrstio među ostale numere. Izgleda da je prvi došao do uređaja i birao pesmu - duhovito objašnjenje je ponudio Tarner.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading