POSLE MAROKA - Tadić: Nije bio penal

Autor:

Sport

24.03.2018

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je od Marako (2:1) u pripremnom meču za Svetsko prvenstvo. Fudbaler Sautemptona Dušan Tadić, strelac pogotka na susretu, smatra da "orlovi" nisu zaslužili poraz.

 

RepublikaFoto: Tanjug/ZORAN ŽESTIĆ

- Bezveze smo primili golove, a penal nije postojao. I drugi gol... Imali smo neke situacije koje smo morali bolje da rešimo kada smo im oduzeli loptu na njihovoj polovini. Uigravamo se za ono što nas čeka u Rusiji, drugačiji je sistem - kaže Tadić i dodaje da mu je drago zbog 50. nastupa za državni tim, ali da ostaje žal zbog poraza.


Asistent i jedan od najboljih pojedinaca duela u Torinu Adem Ljajić složio se sa Tadićem da je Maroko kaznio greške "orlova".

- Bila je tvrda utakmica, igrali smo dobro, a oni su iz dve šanse dali dva gola na naše greške, iz kontri. Imali smo nekoliko prilika, ali sada ne treba tugovati, već glavu gore, ovo su prijateljske utakmice. Okrećemo se Nigeriji kako bismo odradili to najbolje što možemo - zaključio je Ljajić.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading