VELIKO SRCE FUDBALERA ZVEZDE! Borjan i ekipa ULEPŠALI DAN đacima iz "Ribnikara" (FOTO)

Autor:

Sport

27.05.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bar na trenutak su mogli da zaborave na sve što ih je snašlo.

VELIKO SRCE FUDBALERA ZVEZDE! Borjan i ekipa ULEPŠALI DAN đacima iz "Ribnikara" (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su duplu krunu i to na prilično dominantan način.

Do titule su stigli još u prvoj rundi plej-ofa, a u Kupu je bilo malo više problema, ali je četa Miloša Milojevića uspela da preokrene u finalnom meču protiv Čukaričkog (2:1) i golovima Aleksandra Pešića overi i drugi trofej u sezoni.

Dva dana posle susreta protiv "brđana", čelnici Zvezde objavili su fotografiju na kojoj se vidi koliko srce imaju fudbaleri ovog kluba. Naime, Borjan i ekipa ugostili su đake osnovne škole "Vladislav Ribnikar", u kojoj se trećeg maja desio stravičan masakr i, bar na trenutak, vratili su im osmeh na lice.

Crvena zvezda je na finalu Kupa Srbije ugostila mališane iz OŠ "Vladislav Ribnikar". Naši fudbaleri i svi u klubu su osvojenom trećom duplom krunom i vremenom koje su proveli zajedno nakon utakmice, mališanima pokušali da vrate osmeh na lice i pruže podršku u teškim danima - poručili su iz Zvezde uz fotografiju iz svlačionice.

 

 

Zaista, prelep gest koji će mališani sasvim sigurno pamtiti.

Sada Zvezdi ostaje još jedna utakmica kako bi završila sezonu i ona će se odigrati u nedelju 28. maja od 19 časova na Marakani, a protivnik će biti Novi Pazar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading